New posts
  • Synes du ikke der er nok debat om AGF på sitet, udover vores kamptråde?

    Opret en profil eller log ind med eksisterende bruger, så kan du tilgå den generelle debat om AGF og om stadionbyggeriet. Dette inkluderer også vores store transfertråde.

Superligaen 2020/2021

Superligaen 2020/2021
Ole Palmå har nu været ude med kritik af regeringens beslutninger adskillige gange. Jeg kommer dog altid i tvivl om det er ham eller konen, Sophie Løhde, der fører pennen. Som f.eks. denne udtalelse:
Restriktionerne fra politikere og myndigheder har været en katastrofe for dansk fodbold som helhed.

I hvilke andre lande har restriktionerne været mere lempelige? Vi fik jo trods alt et slutspil med en del tilskuere, efter at smittetallet var faldet henover maj og juni. Nu er smittetallene desværre højere igen og vi går ind i en årstid, hvor virus traditionelt trives bedst. Det er pisse frustrerende, men det bliver nok ikke anderledes før end til foråret.
 
Ja godt spørgsmål om de alligevel skulle have solgt ham til FCK - og gad vide hvad Ståle bød?

Men måske du har ret - de slet ikke har så mange mio i banken med ham. Ligesom vi var ret så sikre på vi kunne få 30-40 mio for Bundu.
 
Vil de have en udenlandsk investor til at overtage klubben?
Jeg har ingen insider-viden, men baseret på det ville forvente og det jeg kan læse, vil jeg antage, at de helst vil have en lokal milliardær - som altså så ikke lige gik i gang med at købe op ifb med aktieemissionen - men at de ikke er i en situation hvor de kan være alt for kræsne overfor udenlandske penge. Jeg føler mig overbevist om at dem der tilsyneladende var interesserede for nogle måneder siden kom udefra og det er vel også det mest realistiske at det er der pengene skal findes.
 
Ole Palmå har nu været ude med kritik af regeringens beslutninger adskillige gange. Jeg kommer dog altid i tvivl om det er ham eller konen, Sophie Løhde, der fører pennen. Som f.eks. denne udtalelse:


I hvilke andre lande har restriktionerne været mere lempelige? Vi fik jo trods alt et slutspil med en del tilskuere, efter at smittetallet var faldet henover maj og juni. Nu er smittetallene desværre højere igen og vi går ind i en årstid, hvor virus traditionelt trives bedst. Det er pisse frustrerende, men det bliver nok ikke anderledes før end til foråret.
Det er åbenbart en del af en kampagne https://www.tipsbladet.dk/nyhed/superliga/politikere-vil-have-flere-tilskuermodeller-til-superligaen
"Superligaordningen - sikkert stadion under Covid-19".
 
Godt ift talenter for sig selv, meget loyale spillere (mere lokal forankring end flere andre steder).
Men de mangler også de store virksomheder og vækst i samfundet som kendetegner Århus og især Kbh (sidstnævnte har kæmpe fordel af mange hovedsæder for virksomheder, trods evt Århus afd).
Ja, AGF har nok haft en ulempe ved at mange af de store virksomheder de havde brug, har hovedsæde og dermed sponsoransvarlig og fokus i København og samtidig har andre virksomheder i Århus ikke det samme behov for et Superligahold til at gøre byen attraktiv så de kan tiltrække medarbejdere. Den bevidsthed tror jeg de fx har i Herning, men der er jo masser af studerende og forgår i øvrigt en del i Århus i forvejen. I et vist omfang har det dog også været en dårlig undskyldning for for det første er der store virksomheder med hovedsæde i Århus og for det andet kan dem der ikke har hovedsæde der stadig tiltrækkes med det rigtige produkt, men man kan nok sige generelt at det er en ulempe når man ligger og roder rundt et stykke nede i rækken og ikke har så meget at sælge sig på, mens fordelen ved den store interesse modvirkes af den uro det skaber når resultaterne svigter, men til gengæld kan vendes til en fordel når det går bedre, som vi er ved at vise nu. JN har gjort et stort arbejde sammen med de andre der er ansvarlige for den del (Mediano havde bl.a. en meget interessant udsendelse om det,) men jeg tror også det vil være svært for AaB og OB helt at konkurrere på det punkt uden at overgå os sportsligt - og det bliver ikke ligefrem nemmere når der står et nyt stadion.
 
Kan ikke huske hvordan det var men en skrev på et tidspunkt, at man smed kulturordføreren foran ministeren eller noget i den stil.......

Det lyder som om den Socialdemokratiske kulturordfører har mere at sige en den socialdemokratiske kulturminister.
Han udtaler sig ihvertfald konkret omkring tilskuere på stadion

https://ekstrabladet.dk/sport/fodbo...igaen/daarligt-nyt-til-superliga-fans/8330719
- Der er ingen tvivl om, at klubber kunne håndtere det meget ansvarligt og forsvarligt, da Superligaordningen kørte. Det har jeg intet at udsætte på. Det setup klubberne har lavet, er jeg fuldstændig tryg ved, at de kan håndtere, når vi får et lidt lavere smittetal.


- De har udarbejdet en rigtig god model sammen med sundhedsmyndighederne.

En ting er jo også, hvad der foregår på stadion, men det er jo også til og fra stadion og på barerne før og efter. Det generere også bare meget aktivitet, når mange mennesker går ind og ser en fodboldkamp.
Der er jo ingen af, der har lyst til at indføre restriktioner, men det var jo bare desværre nødvendigt. De blev indført på sundhedsmyndighedernes anbefalinger.
 
Brøndby er bagud 2-0 i Haderslev. Vi har afvist et angreb på 2. pladsen fra Vejle og FCM. PM er topscorer indtil videre (FCK har Aab i Parken med en Hjalte som træner). Lige nu har runden været meget god for os.
 
Last edited:
AaB oppe med 2-0 ude mod FCK ved pausen. Ingen Hjalte-effekt endnu... og Wilczek er udgået med en skade.
 
Puha de har næsten allerede smidt mesterskabet i FCK efter 5 runder! Skulle vi slå dem i næste weekend, så har de allerede tabt lige så mange kampe, som Midtjylland tabte hele sidste sæson, indtil de var kåret som mestre.

Så det synes jeg vi skulle tage at gøre.
 
Det er helt vanvittigt med FC Københavns præstationer i 2020, det er et hold stort set udelukkende bestående af landsholdsspillere eller landsholdsboblere og alligevel ligger de under Randers i ligaen. En spiller som Victor Fisher ville jeg ikke bytte for Grønbæk f.eks med deres nuværende form, han har godt nok ikke været sin løn værd i siden han kom tilbage fra sin skade.

En anden ting er Brøndby mod FC Midtjylland i næste runde, og os mod FCK, det bliver en fed runde der kan fortælle meget om hvilken sæson vi kan forvente at få.
 
Ja uafgjort mellem ulvene og Oscar - og sejr over Pjalte & Co, så kører vi den hjem fra spids haha.

Utroligt man kan få så mange gode fodboldspillere til at fungere så dårligt - det er næsten en verdensklasse præstation set over 15 måneder
 
Utroligt man kan få så mange gode fodboldspillere til at fungere så dårligt - det er næsten en verdensklasse præstation set over 15 måneder
Det plejer heller ikke at blive ved, når man arbejder med spillere på et vist niveau men de må da gerne lige strække den en runde mere, inden de begynder at spille ordentligt ;)

Hvad med Sønderjyske - har de fået hentet de sidste brikker til holdet, som kan løfte dem op i top 6? Eller kommer de i problemer med bredden, når de rammer karantæner og skader.
 
En bruger på Bold.dk skriver:
“Fck havde i dag inviteret omkring 40 politikere i PARKEN for at se fodbold og fremvise alle de tiltag man har gjort sig ifbm. COVID-19 kun en 8-10 stykker valgte at dukke op heri blandt INGEN fra rød blok. Jeg gentager lige INGEN fra rød blok !”

Hvis det er sandt er det virkelig for ringe, også selv om en anden bruger straks efter tilføjer, at de røde politikere alligevel ikke kan finde ud af at opføre sig ordentligt 😁
 
De radikale og soc d havde i hvert fald et andet vigtigt møde i dag hver især.

Men måske meget godt hvis hvert andet sæde kun bliver brugt fremover, så man ikke klasker hinanden på låret af begejstring når AGF scorer næste gang...

Jeg var i biffen og se druk for nogle dage siden, og tænker det er lidt pudsigt man kan fylde den sal 119 gange på en aften, men ikke må sende folk i fri luft på stadions. Men jeg er bestemt heller ikke ekspert og folkesundheden kommer naturligvis først.
 
Socialdemokratiet er alene i regering og havde i aften krisemøde fordi Frank Jensen havde lavet en Morten Østergaard, med ekstra tunge, som jeg forstår det... det har de nok syntes var vigtigere end en fodboldkamp. Det er uheldigt timet for FCK, men fuldt forståeligt, hvis I spørger mig...
 
A pro pos tilskuere i Parken var Lars Sejr tilstede og blev vist flere gange og hver gang sad han totalt uinteresseret og henslængt og kiggede ned i sin telefon. Man fornemmer at det er mere prestigen end interessen der har fået ham til at købe sig ind der og det kan måske blive relevant hvis de dårlige resultater fortsætter og der er problemer med indtjeningen på badelandene osv og de beslutter sig for at gå ud og hente nogle penge. De har jo ellers rige nok ejere hvis det er.
 
Top