New posts
  • Synes du ikke der er nok debat om AGF på sitet, udover vores kamptråde?

    Opret en profil eller log ind med eksisterende bruger, så kan du tilgå den generelle debat om AGF og om stadionbyggeriet. Dette inkluderer også vores store transfertråde.

Fejl Pokalkamp: AGF - Randers, Torsdag d. 08.04. kl 19.00

Fejl Pokalkamp: AGF - Randers, Torsdag d. 08.04. kl 19.00
vores kanter simpelthen er for bundet op på andre opgaver
Svaret er lige ovenfor :)

Det er faktisk hos vores backs problemet ligger med indlæg. Munks har 1 og Diks 1 assist i hele sæsonen.
Højer kun 5 på trods af han sparker hjørne og friser.

Går ikke...
 
Lå vi ikke også nr 3 ved udgangen af efteråret? Jeg synes faktisk vores spil har set bedre ud i foråret, vi har bare manglet målene og marginalerne. Vi var da blændende 1-0 ude over FCM, kørte FCK ud i parken, og lukkede dem ind til 3-2 og dommeren til 3-3. Vi kørte RFC ud for 3 kampe siden og var tættere på 2-0 end de var på 1-1, de kun fik på Egho film.

Vi har haft en spillemæssig "krise" to kampe og lidt problemer med at lave mål i foråret (at få scoret to). Ikke større problemer end de kan rettes på træningsbanen og bedre tilgang til spillet.

Men ja det skal blive bedre allerede på søndag mod FCM og returen i pokalen hvor vi må spille vores lille chance.
Jeg synes vi har haft et scoringsproblem hele foråret, undtaget FCK-kampen.

Mod Sønderjyske hvor vi vinder 2-0, skal der et mindre straffespark til at få os igang, og så er PO på pletten til 2-0 derefter. Vi har spillet et par kampe hvor vi brændte en hel del (SøE-kampen inkl.) Og der kan man sige det blot var skarpheden der manglede.

Men vi har i dette forår også spillet ukarakteristisk mange kampe hvor vi nærmest ingen åbner chancer har skabt. Og det er første gang i de to sæsoner her at vi har det, udover kampe, hvor vi helt med overlæg har valgt at stille os ned og lukke af (som da vi havde 2 point efter 5 kampe i sidste sæson, og tog til Haderslev og spillede 0-0).

I dette forår har vi spillet 5-6 kampe, hvor vi nærmest ingen åbne chancer skaber. Vejle, OB, Lyngby, FCN, FCN, Randers.

Mod Randers i ligaen brænder vi afgørende chancer.
Mod SøE brænder vi mange chancer for vi kommer på 1-0. (Links kæmpe direktør ved bagstolpen, rammer stolpe senere etc).
Mod FCM brænder vi en del til at lukke kampen, men vinder heldigvis. Kunne ligeså vel være sluttet som mod Randers i ligaen, hvis den situation med Juelsgård havde givet straffe.
Mod FCK kan man ikke sætte en finger på antal scoringer/chancer som sådan. Vi skaber mange i kampens første time. Vi skaber dog 0 chancer, og har 0 afslutninger fra minut 63 og frem.

Mod Randers, FCM og FCK er det fælles, at vi ikke får lukket kampene. Det kan man ej heller kræve at man bare gør i Herning eller Parken, og på den led ikke en katastrofe. Men det er bestemt et symptom.

I Vejle, OB, Lyngby og 2x FCN-kampene er der faktorer som gør, at man ikke "bare" kan blæse derud af.
Kunstofbaner, lortevejr, udvisning, knoldede baner.

Men det er vildt så lidt de 5 kampe gav af chancer. Som i helt vildt når vi kigger på hvad vores hold ellers er i stand til. Og det er jo lidt skørt at de kampe vi har skabt færrest chancer imod NETOP er imod dem der lå nederst af de hold vi har mødt.
 
Haha ja det er desværre rigtigt, men heldigvis er det også meningen jon og gift i 8 af 10 skal gå ind i banen og 2 af 10 lave cut-back, mens munks/diks og højer skal lave indlægene (evt. overlap som man gjorde i gamle dage) til PM, hvor kanterne og blume/albert skal samle nedfald op.
At pege på at vi ikke får det vi skal fra kanterne er at pege på hvem der fejler. Men ikke hvorfor.
Og svaret for holdet pt ligger i HVORFOR kanterne ikke kommer til de situationer de "skal", og hvorfor backs ikke kommer til de indlæg vi vil etc.

Og du skriver at jon/links skal gå ind i banen 8/10 gange, og så lave cutback de sidste 2. Så du mener ALDRIG at vores kanter skal lave et indlæg til en af ligaens bedste afsluttere...!?

Jamen så tror jeg da fanden vi ikke scorer mere, såfremt David er enig :D

Og jeg savner NETOP Bundu-indlæggene til PM. De tidlige indlæg. Hvor fanden blev de af? Kan vi ikke lave dem fordi vi står for højt på banen i færd med at erobre, og modstanderen så står for kompakt længere tilbage til at vi kan slå de tidlige, så er det jo endnu en grund til at stoppe med det, såfremt det bare pt saboterer det vi ellers også er gode til!?
 
haha jamen det var præcis for sige det ikke er deres opgave sådan lidt firkantet - men jo måske hedder den 6-2-2 hvem ved, sådan kan man heller ikke sætte det op.

Ja vi spillede på en helt anden kontrabaseret måde sidste år, hvor vi stod lavt. Nu står vi jo generelt vel nærmest højst af alle i ligaen. Undtagen sidste to kampe, hvor vi bare stod stille. I hvert fald 2. half mod Randers som er noget af det ringeste jeg har set fra AGF denne sæson.
 
Ingen tvivl om at Randers ALTID kan sætte sig ekstra op imod os end andre modstandere. Og ingen tvivl om at FCN er skarpe pt.

Men at FCN er foran 3-1 i Randers ved PAUSEN viser med alt tydelighed, at vi "bare" skal spille frit i og gå efter at score mange mål i returen. Der er INTET der kan kontrolleres hjem. Det er all in, og der skal scores MINIMUM 2 mål. Vi skal måske endda lave 3-4 stykker hvis defensiven halter.

Fuld fart frem. FCN viser pt, at man skal spille dem omkring midten af forsvaret, og droppe det der med at køre ned i hjørnerne/angribe fra siden af mod deres forsvar. Gang på gang på gang var Jon og Links 1v2 og 1v3.
FCN kører bare ind centralt, og har nu lavet 3 mål. FCK lavede 2 på samme vis.

Vi skal lave et forsøg på en overraskelse. Og der skal bankes kasser ind. Bum!
 
Lige mod de to møghold, synes jeg faktisk bare vi skal parkere bussen og se om vi kan hive en smal 1-0 eller 2-1 sejr hjem ... eller i det mindste få 0-0 eller 1-1 og undgå at tabe som tingene er lige nu. Egentlig også returkampen mod Bif. FCN kan intet på høje bolde og RFC har kun Egho. Bif heller ikke farlige på høje bolde.

fck og især fcm derimod skal vi smadre deres spil - og fcm skal ikke have lov til sende bolde ind kaba kan fordele rundt.
 
hehe NEJ mente naturligvis returen i ligaen mod RFC - i pokalen er det bare fuld gas fra 1. minut og så længe der er luft.

Alt efter hvad pilen viser idag med vores forfatning, vil jeg godt sælge rfc og fcn returkampene for 2 x 0-0.
Men kan vi vinde i dag, kan vi også vinde de to andre kampe.

Hov vi har jo 2 kampe mod RFC (min fejl, sorry) - må men så 3 x 0-0
 
Hov vi har jo 2 kampe mod RFC (min fejl, sorry) - må men så 3 x 0-0
Vi kunne også bare have som mål endelig at vinde en kamp over hestene, så vi kan blive fri for at alt omkring de kampe skal handle om det kompleks. Vi havde lidt det samme med SønderjyskE på et tidspunkt, indtil vi slog dem to gange i et slutspil. Derefter har vi faktisk domineret dem.
 
Vi kunne også bare have som mål endelig at vinde en kamp over hestene, så vi kan blive fri for at alt omkring de kampe skal handle om det kompleks. Vi havde lidt det samme med SønderjyskE på et tidspunkt, indtil vi slog dem to gange i et slutspil. Derefter har vi faktisk domineret dem.
Samme med Viborg. At efter vi vandt over dem, så har vi ikke tabt til dem siden stort set. Hvis overhovedet.
 
Ja og OB på udebane... ja alle forsvinder på et tidspunkt. Jeg tror også fortsat det er lidt tilfældigt at de har haft held mod os, fx et sidst Eghos film, som aldrig skulle have givet straffe.
 
Top