New posts
  • Synes du ikke der er nok debat om AGF på sitet, udover vores kamptråde?

    Opret en profil eller log ind med eksisterende bruger, så kan du tilgå den generelle debat om AGF og om stadionbyggeriet. Dette inkluderer også vores store transfertråde.

Fejl Pokalkamp: Randers - AGF, Torsdag d. 15 april kl. 19.00

Fejl Pokalkamp: Randers - AGF, Torsdag d. 15 april kl. 19.00

Det mest irriterende var at nu var vi endelig tæt på 20 lette mio for første gang. Uden vi skulle af med vores bedste mand eller noget. Og nu går de til en direkte konkurrent om top6 - plus vi skal heppe på de bevarer DKs 14. plads. Nå men sådan er livet det har været værre at være agf-fan, og lige nu har de det mindre sjovt i ob og aab med samme ambitioner som os.

Pyt nu med det sværd. Personligt har jeg det sådan at jeg tror David mente at han gerne ville være den der forløste AGFs potentiale og bragte os tilbage i toppen, og der har vi været i to år nu, og tænker også vi har stor chance for top 4-6 næste år. Og egentlig har vi været gode under David siden vi feb 19. Og foråret 18 var også godt. Han er en keeper.
 
Nu målet for sæsonen være at få slået Randers, som den bliver manet i jorden - vi har været så tæt på mange. Slå FCN igen, der har vi ellers haft overhånden under David. Og tænker vores stil ligger godt til også at overraske mod bif, fck og fcm. Så lad os se om vi kan redde en 3-4. plads med lidt medvind og power.

Ellers få trimmet truppen til sommer. Erstattet de 5 lejesvende og gerne beholde nogen af der. Med alle vores skader og unge spillere er der masser af upside indefra også. Plus nye talenter og profiler ude fra. AGF er attraktiv.
 
Jeg ser historien som om, at sværdet begyndte at rokke sig sidste år. Og jeg blev faktisk skuffet over at David sagde at sværdet lå på hans sofa (efter medaljen).

Jeg synes sværdet/adgang til kongeriget er et mesterskab.

Men ja analogien halter lidt. For altså ham der faktisk trak sværdet op trak det ubesværet op, og i et træk, og fik hele belønningen.

Men her er der mere tale om, at der skal nørkles og hives i årevis, arbejdes og knokles. Frem mod et mål som jo minimum tager 12 måneder.
Så hvis sværdet var at gøre AGF til tophold igen, så var det hevet op med udgangen af sidste sæson, kan man sige. Og fint hvis sværdet nu ligger på Davids sofa. Nu skal vi så finde rigets bedste karret (nye spillere), og ud og jagte dragen (mesterskabet). Og når den slåes ihjel med sværdet, så kan David få prinsessen (den evige kærlighed fra os fans).

hvis agf kommer i gruppespil - uanset om det er el eller conference league - så tæller det også som et sværd på sofaen i min bog
 
Selvfølgelig blev sværdet trukket op med de første medaljer i over 20 år. At påstå, at sværdet end ikke er rokket er sgu for arrogant og utaknemmeligt.
AGF er i mål med at komme med op i toppen igen. Hvis det var det man så som sværdet/missionen, så er vi lykkes med det.

Hvis man ser sværdet som "hele kongeriget"/mesterskabet - så kan man sige at der mangler lidt endnu, også uden man er utaknemmelig eller arrogant, som jeg ser det.

Så det afhænger jo egentlig "bare" om, hvad man forstår sværdet som.
David har stabiliseret klubben sportsligt, opnået medaljer, og sørget for at vi er blevet i top 6 sæsonen efter.
At vi pt sportsligt er meget ustabile har ikke noget at gøre med den overordnede mission ift sidste års medaljer. Medaljer efter næsten 25 år var fantastisk, og noget ingen har kunne gøre siden de sæsoner i 90'erne.

På den led var sidste sæson jo lidt af et "eventyr" :D
Men altså når man løfter sværdet i stenen, så er man konge, og får DET HELE. Der kan ikke opnåes mere efter det. Så derfor synes jeg jo bare at analogien er lidt forfejlet. For vi kan jo netop opnå mere.

Men lad os bare sige han er Konge nu, og at han så skal genetablere kongeriget til fordums styrke nu, og tage de sidste skridt mod at få genopbygget slottet, og fylde skattekammeret med guld (bogstaveligt talt) :D
 
Sværdet er helt sikkert trukket op af stenen!
To pokalsemifinaler i træk.
To gange top seks i træk.
Et sæt bronzemedaljer (mindst).
Dertil kommer at vi i de to nedrykningsspil DN har kørt, smadrede al modstand og lukkede vores gruppe på færrest mulige kampe.
Med andre ord har AGF under David Nielsen stille og roligt bevæget sig opad i hierakiet i fodbolddanmark, på andet end navn og historie. Når den her sæson er slut, vil 2 af de 3 bedste placeringer i dette årtusinde være de sidste to år.
Der er ikke noget sværd i den sten længere.
 
Med andre ord har AGF under David Nielsen stille og roligt bevæget sig opad i hierakiet i fodbolddanmark, på andet end navn og historie. Når den her sæson er slut, vil 2 af de 3 bedste placeringer i dette årtusinde være de sidste to år.
Der er ikke noget sværd i den sten længere.
Meget enig.

En note er dog, at vi pt er på kurs mod 5. eller 6. pladsen, såfremt FCN og evt. Randers får mere gang i pointhøsten end os. Vi lavede en 5.plads under PS i 11/12, og en 7.plads året efter.

Men det fundament vi pt har fået opbygget, i kæmpe ære af David Nielsen, det er et helt andet og solidt et.
Vi skal videre. Vi skal bare også være klar over, at der kan komme udsving som vi ser nu. Og skal vi "ned" omkring nogle 5. og 6.pladser før vi tager medaljer igen, og er vi i top 6 kontinuerligt, så er jeg tilfreds.

Målsætningen hedder top 6 hvert år, og medaljer 2 af 5 sæsoner.
Det er vi totalt inden for. Og bare det at vi opfylder vores målsætninger er jeg glad for.
Spændende om vi kan få vendt den nuværende tendens og få skaffet europæisk til holdet, som David opdaterede målsætningen omkring forud for slutspillet. Og lykkes det ikke, så er vi stadig i top 6, og kan se frem til NÆST'ÅR.

Onwards and upwards :D (med forbehold for skridt tilbage/bølgegang undervejs) :D
 
DN havde næppe forestillet sig hvor meget der ville blive diskuteret sværd-i-sten da han kom med den udtalelse :) Det er fundamentalt set et lidt problematisk billede, hvor DN så det som et eller andet han ville opnå, men hvor jeg nok synes det passer bedre som en forudsætning for at opnå noget. Altså det vigtigste er vel ikke at hive sværdet op af stenen, men hvad sværdet bruges til efterfølgende. Jeg ser det at sværdet trækkes op af stenen som at AGF genetableres i toppen af dansk fodbold og så kan DN og andre med sværd i hånd erobre nogle titler. Dermed må man jo også sige, at den nok så vigtige person er Jakob “Merlin” Nielsen, der gør det muligt for David at trække sværdet op. Er sværdet så oppe nu? Nah, vel ikke helt. Det er i høj grad økonomi, et guldbelagt sværd, men det er da godt på vej. Og det er løsnet gevaldigt uanfægtet hvordan det lige går i resten af den her sæson.
 
DN havde næppe forestillet sig hvor meget der ville blive diskuteret sværd-i-sten da han kom med den udtalelse :) Det er fundamentalt set et lidt problematisk billede, hvor DN så det som et eller andet han ville opnå, men hvor jeg nok synes det passer bedre som en forudsætning for at opnå noget. Altså det vigtigste er vel ikke at hive sværdet op af stenen, men hvad sværdet bruges til efterfølgende
Præcis. Og derfor er historien/billedet lidt mærkeligt. For i eventyret bliver man konge når man har sværdet. Man behøver ikke bruge det til noget :D

David skal ud og jage drager nu, og kæmpe for at få de skatte som dragerne beskytter med hjem :D
 
Præcis. Og derfor er historien/billedet lidt mærkeligt. For i eventyret bliver man konge når man har sværdet. Man behøver ikke bruge det til noget :D
Ja, i den gængse version beviser det at han er den retmæssige arving, men til gengæld kan han jo så også trække det op helt uden besvær. DN havde vel ikke en intention om at sige at det faktisk er meget nemt hvis bare man finder den rigtige person... Og så skal vi nok heller ikke spekulere for meget i at han ender med at dø.... Men vi kan da sige at hvis sværdet ligger hjemme på Davids sofa, så skal det hives frem og med i kamp igen!
 
Ja, i den gængse version beviser det at han er den retmæssige arving, men til gengæld kan han jo så også trække det op helt uden besvær. DN havde vel ikke en intention om at sige at det faktisk er meget nemt hvis bare man finder den rigtige person... Og så skal vi nok heller ikke spekulere for meget i at han ender med at dø.... Men vi kan da sige at hvis sværdet ligger hjemme på Davids sofa, så skal det hives frem og med i kamp igen!
Præcis. Og selvom vi elsker billedet, så er det også der vi måske misforstår hinanden når man diskuterer billedet. For det er jo mere en historie om at komme til en ruin, bygge den op, se den blive gloværdig igen, og så få byster og statuer placeret rundt i byen af byens glade og taknemmelige borgere :D

Og jeg håber meget at David ikke ser det med, at sværdet "ligger på sofaen", som om, at hans mission i AGF faktisk er "færdig" eller opnået. Og den podcast han lavede med Stiften, hvor David understregede at en af de fede ting ved AGF pt er, at når man opnår noget, så er der ALTID bare noget nyt man kan opnå, og "næste skridt". Og som JN og David begge påpegede, så havde vi jo faktisk ikke vundet noget, da vi sidste år lavede en 3.plads.

Jeg håber David insisterer på at blive til han får nogle trofæer, og kommer i europæisk gruppespil. Altså at han over en 5-årig periode indfrier vores mål om mininum 2 medaljer, et pokaltrofæ, europæisk gruppespil.

Mesterskabet er ikke blot en drøm eller illusion. Men det ligger nok realistisk set minimum 5 år væk. Men i år har vist, at hvis man rammer toppen selv samtidig med at de andre omkring dig rammer en bølgedal, så KAN det ske før tid. Men jeg har stadig 5-10 år på den visionskonto. Jeg tænker at det kunne være oplagt at se om man kan time det sådan, at man har en trup der er sat sammen så den kan peake i den sæson vi får nyt stadion på plads.

Kunne man skrive et bedre eventyr end at se David slutte af med at sikre AGF et mesterskab på det nye stadion i 25/26-sæsonen eller 26/27-sæsonen (ift hvornår det nu står klar?)
 
Og jeg håber meget at David ikke ser det med, at sværdet "ligger på sofaen", som om, at hans mission i AGF faktisk er "færdig" eller opnået. Og den podcast han lavede med Stiften, hvor David understregede at en af de fede ting ved AGF pt er, at når man opnår noget, så er der ALTID bare noget nyt man kan opnå, og "næste skridt". Og som JN og David begge påpegede, så havde vi jo faktisk ikke vundet noget, da vi sidste år lavede en 3.plads.

Jeg håber David insisterer på at blive til han får nogle trofæer, og kommer i europæisk gruppespil. Altså at han over en 5-årig periode indfrier vores mål om mininum 2 medaljer, et pokaltrofæ, europæisk gruppespil.
Jeg tror det med sværdet i sofaen var en joke lidt affødt af at han konstant bliver spurgt til det, det han reelt mener er det andet han siger mere direkte. Selvfølgelig kan han spinne nogle ting lidt og han kan måske også lokkes af en større klub, men jeg tror det er meget ærligt når han siger at det er et fedt sted at være og at der er meget mere at opnå. Objektivt set er der heller ikke så mange klubber i Danmark der kan se mere interessante ud, men han er i den kategori af trænere man også godt kan forestille sig tage til udlandet. Hans muligheder der vil dog også være bedre med flere medaljer, eventuelt en titel og ikke mindst lidt europæisk succes med AGF.

Mesterskabet er ikke blot en drøm eller illusion. Men det ligger nok realistisk set minimum 5 år væk. Men i år har vist, at hvis man rammer toppen selv samtidig med at de andre omkring dig rammer en bølgedal, så KAN det ske før tid. Men jeg har stadig 5-10 år på den visionskonto. Jeg tænker at det kunne være oplagt at se om man kan time det sådan, at man har en trup der er sat sammen så den kan peake i den sæson vi får nyt stadion på plads.

Kunne man skrive et bedre eventyr end at se David slutte af med at sikre AGF et mesterskab på det nye stadion i 25/26-sæsonen eller 26/27-sæsonen (ift hvornår det nu står klar?)
Det kan lade sig gøre nu i en jubelsæson hvor både FCK og FCM kikser og det hele lykkes for os med lidt marginaler og ikke for mange skader osv, og alene dét er et gigantisk skridt fremad, men vi skal selvfølgelig hen til en situation hvor det er mere realistisk og er det hver sæson og det tror jeg også ligger på den anden side af et nyt stadion. Om det kan blive straks stadion står klar ved jeg ikke, det skal forbedre vores økonomi, men effekten kan vel tage et par år om for alvor at slå igennem. Vi står dog heller ikke stille i mellemtiden, men det afhænger også af hvad der sker i andre klubber. Det vil være fantastisk at hive et mesterskab hjem den første sæson på et nyt stadion, men så skal David vel også lige have ført os til CL... Og så er vi tilbage til at der altid er noget mere at opnå.
 
Det kan lade sig gøre nu i en jubelsæson hvor både FCK og FCM kikser og det hele lykkes for os med lidt marginaler og ikke for mange skader osv, og alene dét er et gigantisk skridt fremad, men vi skal selvfølgelig hen til en situation hvor det er mere realistisk og er det hver sæson og det tror jeg også ligger på den anden side af et nyt stadion. Om det kan blive straks stadion står klar ved jeg ikke, det skal forbedre vores økonomi, men effekten kan vel tage et par år om for alvor at slå igennem. Vi står dog heller ikke stille i mellemtiden, men det afhænger også af hvad der sker i andre klubber. Det vil være fantastisk at hive et mesterskab hjem den første sæson på et nyt stadion, men så skal David vel også lige have ført os til CL... Og så er vi tilbage til at der altid er noget mere at opnå.
Der skal ikke en "jubel-sæson" til før vi kan vinde mesterskabet, såfremt en jubelsæson betyder en hvor alt bare klapper. Jeg synes egentlig "god timing" er mere nøglen. Forestil jer at AGF havde haft sidste sæsons momentum og hold i år... Altså hvor vi netop var bedst imod de andre tophold, og lavede rigtig mange point i medaljespillet. Vi startede sidste års medaljespil 10 point+ målscore efter FCK og hentede dem alligevel med 3 runder tilbage.

Vi var flyvende, og forskellen var jo egentlig mest, at FCM bare også var det, og at FCK startede sidste sæson med at vinde 7 af 7 kampe, og havde et kæmpe forspring. Havde de lavet samme start som i år, så havde vi jo hentet dem med mange point. Vel ligeså mange som BIF. Dem lå vi 11 point foran inden sidste runde, og kunne have lavet det til 14(!) point. I stedet var gassen gået af ballonen, og vi sluttede 8 point foran dem med nederlag til dem i sidste runde.

Så jeg vil sige at det der skal til, FØR vi er på linje med FCM og FCK økonomisk/budget/trup (hvis vi da nogensinde kommer det) er, at der ligesom vi ser lige nu og så i 2014, skal være en sæson, hvor alle i toppen omkring os liiige mangler det sidste. FCM har jo ikke til nærmelsesvist gjort samme "rene bord" som sidste år, og BIF har været gode, men jo ikke 2018-gode, og FCK er den samme udgave vi har set siden sidste forår i 19/20-sæsonen.

Så spørgsmålene for mig at se er:
1: Kommer der en situation som denne sæson igen i nær fremtid?
2: Kan AGF time det så vi kan ramme vores egen "peak" præcis hvor de andre falder lidt sammen?
3: Eller kommer der ikke sådan sæson igen foreløbig, og er vi tvunget til at vente til, at vi kan kæmpe med på de vilkår hvor der er minimum et andet hold i toppen der gør det vildt godt?

Det er 6-7 år siden at AaB vandt den sæson der ligner nuværende sæson meget ift kampen i toppen.
Mon der går 6-7 år igen?

Jeg håber vi timer det sådan, at vi står stærkere end nogensinde når vi står klar til at få kampen fløjtet igang i sæsonen vi spiller på det nye stadion første gang. eller alternativt, at vi i den første sæson lader op til, at sæsonen efter skal være ÅRET! Året hvor vi spiller os til et mesterskab uden at skulle håbe på at FCK, FCM og BIF har dårlige år på samme tid.

Men det er det vores håb pt er reduceret til. Altså år som i år, hvor vi med et peak selv kan skyde os længere frem, end vi set over 3-4 årige perioder er "gennemsnitligt gode nok til".


Uha hvor ville jeg gerne have set sidste års medaljespil i år.... Det ville jo nok have givet minimum en 2.plads og Champions League. Og med vores 3 sejre mod FCM i de sidste 3 kampe mod dem, så kunne det endda have været den helt store succes....!? Må hellere lade være med at tænke så meget over det.
 
Der skal ikke en "jubel-sæson" til før vi kan vinde mesterskabet, såfremt en jubelsæson betyder en hvor alt bare klapper. Jeg synes egentlig "god timing" er mere nøglen. Forestil jer at AGF havde haft sidste sæsons momentum og hold i år... Altså hvor vi netop var bedst imod de andre tophold, og lavede rigtig mange point i medaljespillet. Vi startede sidste års medaljespil 10 point+ målscore efter FCK og hentede dem alligevel med 3 runder tilbage.
Jeg synes ret beset det du beskriver er det samme som mig og det er for mig en jubelsæson netop fordi det forudsætter noget der mindst er samme momentum som sidste sæson samtidig med at både FCK og FCM har nogle problemer og i øvrigt at Brøndby ikke også har en supersæson. Vi var netop ikke i nærheden af guldet sidste sæson for der manglede en af komponenterne, FCM-problemer jo i udpræget grad samtidig med at det kun delvist var der for FCK, og vi heller ikke selv helt havde styrken hele vejen igennem. Brøndby var ikke på toppen, men det var så kun én forudsætning. I år kunne det måske have ladet sig gøre ift FCK og FCM, men der har vi så ikke helt styrken selv. Der er virkelig meget der skal klappe på én gang før det lykkes og derfor vil jeg kalde det en jubelsæson hvis det sker. Det kan lade sig gøre, men sandsynligheden øges naturligvis gevaldigt når vi selv bliver stærkere og vi skal forsøge at komme derhen hvor vi slår til når både FCK og FCM ikke er helt på toppen. Derfra kan vi så tage næste skridt mod at være naturligt med i guldkampen hver sæson.

Det er et interessant spørgsmål hvor tit det egentlig sker at der er plads til at tage et mesterskab for en klub på vores økonomiske niveau. Umiddelbart er det vist ret sjældent at et hold der ikke er blandt de økonomisk to stærkeste vinder, og endnu sjældnere udenfor top-3 økonomisk. AaB var måske kun fjerdestærkest økonomisk da de vandt, men Brøndby var kun lige på vej ud af en stor sportslig krise på det tidspunkt og FCM var vel også langt fra der hvor de er nu økonomisk. Vi er også ved at indtage den økonomiske fjerdeplads, fraregnet FCN, men det er nok kun blevet endnu sværere at vinde derfra nu hvor både FCK og FCM er så langt foran økonomisk og Brøndby også stadig forbruger langt mere selvom de har skruet en smule ned ift for et par år siden. Vi er trods alt stadig en hel del længere fra FCK og FCM end vi er foran klubber som AaB og OB.
 
Der var engang, hvor FCK og BIF sad på guldet og sølvet, og hvor medaljer var noget man kunne få hvis man var "bedst af resten". Så har der været en årrække hvor FCM og AaB har været holdet der lå der med dem, og FCM mere kontinuerligt, mens AaB mere skød op i perioder.

Nu er det desværre sådan, at BIF, FCK og FCM før hver sæson må formodes at skulle kæmpe med om medaljerne, og en flot sæson af AGF eller AaB kan formodes at være nok til at nappe en lille flot bronzemedalje.

Men der VIL komme år hvor de andre skuffer. Og modsat BIF, så gælder det sgu om at ramme sit eget mesterår et år, hvor de andre ikke gør det. Kun FCMs præstationer afholdt BIF fra at blive mester. Og det samme kan jo ske i år, omend jeg på ingen måde vil finde det usandsynligt hvis FCK overhaler BIF inden sæsonen er slut, da BIF jo har peaket (tror jeg) og jo slet ikke har samme trup som i parløbssæsonen med FCM dengang, og FCK jo måske kommer fra baghjul nu.
 
Det "gode" ved dengang FCK var enehersker, var netop, at når de havde en dårlig sæson, åbnede det op for en anden - FCN og AaB bl.a - nu skal AGF forbi både FCK og FCM mens CV desværre ser ud til at have fået styr på BIF. Derudover kan AaB igen poppe op, måske Thorborg endelig begynder at investere det nødvendige i OB, at FCN holder lidt længere på talenterne og hvad vil/kan Sønderjyskes nye ejere det samme gælder i Vejle.

Det kan ikke understreges nok, hvor vigtig det er, AGF bliver ved med at tage store økonomiske skridt for lige nu skal der en mirakel sæson til for bare at være i nærheden af et mesterskab og kontinuerlig udfordrer er pt. en utopisk tanke.
 
Det "gode" ved dengang FCK var enehersker, var netop, at når de havde en dårlig sæson, åbnede det op for en anden - FCN og AaB bl.a - nu skal AGF forbi både FCK og FCM mens CV desværre ser ud til at have fået styr på BIF. Derudover kan AaB igen poppe op, måske Thorborg endelig begynder at investere det nødvendige i OB, at FCN holder lidt længere på talenterne og hvad vil/kan Sønderjyskes nye ejere det samme gælder i Vejle.

Det kan ikke understreges nok, hvor vigtig det er, AGF bliver ved med at tage store økonomiske skridt for lige nu skal der en mirakel sæson til for bare at være i nærheden af et mesterskab og kontinuerlig udfordrer er pt. en utopisk tanke.
Enig, dog med den påpegelse af, at vi muligvis ikke er længere fra, at vi kan levere en sæson som sidste år, og så ser en gentagelse af denne sæson på et tidspunkt fra de andre hold.

FCM skal måske snart igennem en udskiftning som ikke går som de håber.
FCK kan komme fuldt retur, men kan også komme længere ned via en stor udskiftning, hvor de jo IKKE har haft de salg de er vant til når der skal laves de næste handler/lokke spillere til.
BIF kan opleve at Uhre, Hedlund, Lindstrøm og andre kan få nedgang i præstationerne fordi de som nogle af vores peaker pt, og så ikke kommer "afsted", og så går lidt død i "det samme og samme".


Jeg tror også der går et par år før vi ser en sæson som i år igen. Men jeg finder det ikke umuligt. Og det gælder for os om at ligge på, således at vi selv er et rigtig godt sted når det sker.
Sol måne og stjerner skulle stå rigtigt før at sidste års sæson ville give et mesterskab. Men når man først er her hvor vi er nu, så skal der mindre til. Eller sagt på en anden måde. Jo kortere man har til de andre, jo mindre skal de underpræstere før man kan udnytte det, og toppræsterer man så selv samtidig, så er der jo store udsving der kan gøres nytte af.
 
Det "gode" ved dengang FCK var enehersker, var netop, at når de havde en dårlig sæson, åbnede det op for en anden - FCN og AaB bl.a - nu skal AGF forbi både FCK og FCM mens CV desværre ser ud til at have fået styr på BIF. Derudover kan AaB igen poppe op, måske Thorborg endelig begynder at investere det nødvendige i OB, at FCN holder lidt længere på talenterne og hvad vil/kan Sønderjyskes nye ejere det samme gælder i Vejle.

Det kan ikke understreges nok, hvor vigtig det er, AGF bliver ved med at tage store økonomiske skridt for lige nu skal der en mirakel sæson til for bare at være i nærheden af et mesterskab og kontinuerlig udfordrer er pt. en utopisk tanke.
Man kan sige slutspillet i år er lidt en miniversion af det. Hvis vi skulle kunne vinde guld ville det kræve et fantastisk slutspil, men også at holdene foran går i stå. Det kunne ske med et af dem, men er mere og mere usandsynligt jo flere der er foran man skal forbi.

Der er i hvert fald tre klubber der som udgangspunkt står en del stærkere end os og det er jo en løbende frygt at vi bliver underløbet af at en eller anden smider et afsindigt beløb i en anden klub. Der er heldigvis ikke alt for meget der tyder på at fx Thorborg vil brænde mange millioner af hvert år på OB, men der er jo mange klubber der leder efter investorer.

Hvis vi skal være et permanent tophold og kunne række ud efter guldmedaljer i mere end en jubelsæson, dvs lidt mere realistisk, kræver det helt klart en meget stærkere økonomi ift dem foran os. Den er da også på vej skridt for skridt. Og JN's tanke er jo vist at FCM ikke kan holde sig kørende på det niveau når vi kommer med en helt anden interesse fra fans og medier.
 
Top