AGF-Forum

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Recent Content by Tom

 1. Tom

  Transfervindue vinter 2021/2022

  Sorte Ronnie har fået ophævet sin kontrakt i Charlton. Hvis han nu kunne spille for to Århus Sæt og en gåtur ved åen en gang i mellem............. Og lade være med at være 32..... Og det var RFC eller SIF versionen.......... Suk. Nej. Nej vel? Nej!!!
 2. Tom

  Kamptråd Superliga 21/22: Runde 11 FCM - AGF, søndag d. 03.10.2021 kl. 16.00

  Jeg synes igen vi virker underligt uforberedte på en dygtig velskolet modstander. - Der er ikke sat hold efter at skulle stække FCMuhs redskabsskur af en midtbane. - Vores opdækning er tildels fåret (Mæh? Mæh!), tildels uerfaren og dermed upålidelige. - Vores offensiv ER Jon, resten er ude af...
 3. Tom

  Den store underholdningstråd

  ..og kommentareren fra en de selvudråbte profeter..... Oooh, deeee' sjaw!!!!
 4. Tom

  Artikler om spillerne og klubben 2021

  Det er da heller ikke sværere end at introducere shuttle busser de lux ultra plus fra et område man vitterlig HAR råderet, over til dem. Løsninger, Tak. Videre.
 5. Tom

  Hvor blev de af

  Jaaaaaaaaaaaaamen en eneste assist på 300 minutters boldflytteri i suppen. Og det var en!!!! Det retfærdiggør da at man satsede......på noget andet. Han passede jo tydeligvis ikke ind i Århus. Videre med ham.
 6. Tom

  Problemer med korrekt visning af sitet

  Jeg er i tvivl om dette er det korrekte sted at påpege det men der er slået en (mega?)footer til som er ganske tom og meningsløs at se på pt. Jeg tilgår sitet via android mobil.
 7. Tom

  Den store økonomitråd

  Jakob Nielsen og hans håndlangere: I salute you!!! Høtyv, det er et pisselækkert regnskab.
 8. Tom

  Kamptråd Superliga 21/22: Runde 10 AGF - Sønderjyske, mandag d. 27.09.2021 kl 19.00

  Min første tanke er at nu vinder vi en kamp som den her. At selvtilliden er kommet tilbage og troen på "øøøøh, vi kan jo godt det pis her" løfter os hen til en sejr.
 9. Tom

  Kamptråd Superliga 21/22: Runde 9 Silkeborg - AGF, mandag d. 20.09.2021 kl. 19.00

  SÅDAN DER DRENGE!!! Høtyv hvor det lettede!!!! Dejlige 3 point!!
 10. Tom

  Kamptråd Pokalturnering 21/22: runde 3 Torsdag d. 23.09.2021 kl 18.00

  Vi SKAL ihvertfald videre fra den der. Om så vi stiller med prygleknaberne fra talentløsafdelingen så skal den dæleme vindes.
 11. Tom

  Den store økonomitråd

  https://ekstrabladet.dk/sport/fodbold/dansk_fodbold/superligaen/aab/sort-hul-hvor-er-pengene/8860263 Et forventet underskud på minus 18 millioner efter at have hentet 25 for et års tid siden?? Jow, jow det går stærkt i det nordjyske.... (Jeg bliver mere og mere tilfreds med JN)
 12. Tom

  Kamptråd Superliga 21/22: Runde 9 Silkeborg - AGF, mandag d. 20.09.2021 kl. 19.00

  Nå, er vi så nået til der hvor vi rent fakkata kan slå Kæææææænt N & hans gale sømænd? Jeg håber det......Men tror ikke helhjertet på det. De har haft krammet på os. Men stimerne skal vendes. Og det skal være nu.
 13. Tom

  Kamptråd Superliga 21/22: Runde 8 AGF - Vejle, søndag d. 12.09.2021 kl, 18.00

  Jeg var satama ikke særlig glad for den her kamp på forhånd. Fårk hvor jeg bare havde set Peterstrojkaen banke De Røde Hunde op til dåd. Jeg var sunshine nervøs for at vi ville levere en nyopsætning af det parlamentariske arbejde af Kångolunden og Letbananen. Men der var lidt bund i os i en...
 14. Tom

  Skadessituationen

  Hæve niveauet? Det skal vores træner så også. Han er stadig uden sejr i suppen. Det er altså skidt. For skidt. Men hey, han var god sidste år......... Suk.
 15. Tom

  Artikler om spillerne og klubben 2021

  Nemlig. Herning er jo lidt som resten af os der ikke er FCK & Bif nødt til selv at skabe narrativet. Der er jo flere steder mere fokus på en spiller med bif relationer end hvad han laver og hvor godt/skidt det går nu.
Top