Nyheder
  • Det er desværre oplevet, at password meldes tilbage som værende ikke korrekt enkelte gange ved login. I så fald skal du anmode om at få det nulstillet.

Nyt stadion / Ny Ceres Park

SteenA

Well-known member
Oprettet
13 Februar 2019
Beskeder
2.030
Point
48
Så er der sat gang i en visionskonkurrence vedr. projekt Kongelunden.

Visionskonkurrence for Kongelunden - konkurrenceprogram

Selve konkurrenceprogrammet: Visionskonkurrence for Kongelunden - konkurrenceprogram

Forslag skal indsendes senest den 30. oktober. Man henvender sig til arkitekter, by- og projektudviklere og andre der beskæftiger sig professionelt med udvikling, der er relevant for visionskonkurrencen.

Man har sat følgende forudsætninger, kaldet benspænd:

- Alle nuværende funktioner og eksisterende sportsanlæg skal som udgangspunkt indeholdes i Kongelundens område.
- Tivoli, Jydsk Væddeløbsbane, Aarhus Cyklebane og Aarhus stadion må ikke flyttes til nye placeringer.
- På Jydsk Væddeløbsbane skal de nuværende funktioner fortsat kunne afvikles som i dag, men det er ikke udelukket at der kan ske omrokeringer og forbedringer på arealet.
- Der skal i forslagene, på niveau for en visionskonkurrence, indtænkes løsninger for parkering, mobilitet og logistik som svarer til områdets ideer og anvendelse. Logistik og parkering er en stor udfordring i Kongelunden i dag og vi efterspørger at man forholder
sig til principper for trafik, tilkørsel og parkering.
- Løsningsforslagene skal forholde sig til Kongelundens område som en del af Aarhus by. Kongelunden er omgivet af meget forskellige bykvarter med hver sin identitet, fysik og befolkningssammensætning. Ligeledes er der indgange til Kongelunden som
potentielt har hver sin styrke karakter, og zoomer man endnu længere ud, vil man forstå at Kongelunden er en slags trædesten mellem midtby, forstad skov og hav. Det forventes at man i forslaget forholder sig til de overordnede identitetsmæssige sammenhænge og de konkrete fysiske overgange.
 
Senest redigeret:

aarhusianeren

New member
Oprettet
25 September 2020
Beskeder
1
Point
1

Jeg har ikke rigtig kunne finde nogle kommentarer, omkring dette efter kampen. Derfor går jeg næsten også udfra at der ikke kom noget nyt eller særligt. Var der alligevel nogle af jer, som var ude og "opleve" Kongelunden inden kamp? Og evt nogle beretninger :)
 

Hamborg

Member
Oprettet
13 Februar 2019
Beskeder
96
Point
8
Det var vel bare en lille trailer med lidt tegninger og en kunkurance med 3 spørgsmål.
 

Dine ulæste indlæg

Top