Nyheder

Nyt stadion / Ny Ceres Park

Nizzleroy

Active member
Oprettet
13 Maj 2019
Beskeder
954
Point
43
Du bør så nok gøre en undtagelse her. Det er ret interessant, og så kan du jo få et indblik i, hvor innovativt de faktisk arbejder :).
Så fik jeg lyttet til den, og det var ganske fint, omend det jo stadig er på meget overordnet niveau. På den måde er der ikke meget nyt i det, for selvfølgelig vil man kigge på løsninger, der virker andre steder og på den omkringliggende infrastrukturen. Det bliver mere interessant senere på året, hvor der forhåbentlig ligger noget konkret fra tilbudsgivere.
 

Nizzleroy

Active member
Oprettet
13 Maj 2019
Beskeder
954
Point
43
Helt sikkert. Så længe DBU ikke ejer sit eget stadion er det bare at byde ind. Et nyt moderne stadion i Aarhus er måske endda billigere for DBU at leje end klodsen på Østerbro. Ingen grund til at de skal spytte flere penge end nødvendigt i FCKs kasse.
 

Winther

Administrator
Oprettet
13 Februar 2019
Beskeder
2.613
Point
63
DBU ser selvfølgelig også på økonomien og på hvor mange tilskuere der kan forventes at komme. I det her tilfælde peger det mod ingen eller nogle få hundrede, så det giver lidt mere frihed til at tage ud i landet og det er nok også en pointe at græstæppet måske vil være bedre i Herning. Parken ville vel ikke have været fyldt til en kamp mod Moldova, men spørgsmålet er om MCH Arena havde været stor nok og om man ville have flyttet kampen under normale omstændigheder. DBU kan samtidig lægge lidt pres på Parken ift fremtidige forhandlinger, men jeg troede faktisk de var kontraktligt forpligtede til at lægge de her kval-kampe der. Var der ikke noget ballade omkring Nations League fordi Parken også mente de havde ret til dem? Århus kan nok også se frem til flere landskampe på det nye stadion og der kommer kapaciteten også op hvor den dækker lidt bedre modstandere. Man har formentlig allerede fået nogle indikationer fra DBU om hvad det kan indebære, fx fast hjemmebane for Nations League hvis man ikke vil sprede dem ud i hele landet, eller måske nogle af EM- og VM-kval-kampene.
 

Dine ulæste indlæg

Top Bottom