Nyheder

Vejen til Top 6 - sæson 20/21 + evt. Medaljekamp! (Matematisk)

Stig AKA Frank Heskjær

Well-known member
Oprettet
13 Februar 2019
Beskeder
5.164
Point
113
At have Blume løbende rundt uden en kontraktforlængelse har ikke vist sig at være så smart. Lige nu er det svært at se, at det var en god ide, at den gik til Hvidt. Han har endnu engang ikke slået til.
Der er nok ingen tvivl om, at Blume ville være dyrere at forlænge med end Hvidt. Derudover, så er der mere potentiel fremtid i Hvidt, selvom jeg personligt er meget tvivlsom ift om det overhovedet kan blive tilfældet at Hvidt får forløst noget større talent end hidtil i AGF.

Jeg synes han var rigtig god som tilbageliggende 8'er sidste medaljespil.
Men på Blumes/Grøndbæks plads har han nærmest ikke spillet, og når han har, så synes jeg sgu ikke det er gået særligt godt. Men kan godt se, at Hvidt giver en mere reserve-bredde til et par forskellige 8'er-løsninger. Men at spille fast foran en Patrick Olsen eller Blume/Albert? Næppe.

Men hvis man forestiller sig at Patrick Olsen blev skadet i 3-4 måneder, så tænker jeg da at Hvidt skal spille en del kampe, som han gjorde for Amini med succes i medaljespillet 19/20.

Der er virkelig megen dødvægt sammenlagt i en pæn stor trup. Det med at vinde fra bænken er ved at være et godt stykke tid siden. Lige nu kniber det med bare de 11.
Dødvægt? Jeg mener der er mange skader. Måske vi forstår definitionen forskelligt.
Hvem er dødvægt?

Jevtovic, Sanneh og Hvidt har hverken spillet godt, eller slået til her i foråret. Men er det at være "dødvægt"? Altså de står alle som 2.reserve til diverse spillere, og er klar hvis der kommer skader på kanterne, forsvaret eller til PO.

Jeg ser mere dødvægt som Riel, Mmaee og andre.

Men hvis du med dødvægt mener at Hvidt og Blume "måske burde være på vej ud, og/eller de måske bare ikke er din personlige favorit", så er jeg mere med.

Alt i alt, uanset hvad vi kalder det, så synes jeg der er for mange jeg ikke synes vi får nok ud af pt.
Samtidig synes jeg holdet som helhed har gjort det pisse godt.
Og jeg mindes perioder, hvor jeg kunne pege på langt flere enkelt-stående spillere som jeg tænkte: "farvel med ham".

Men det er forskellen her: Det kan jeg kun med et par stykker nu, og 2 af dem er fordi de intet har vist, og jeg ikke synes det kan forsvares at forlænge: Arzani og MJ. Og så måske Sanneh da han er for dyr at hente permanent, og for ringe til at forsvare en kort ydereligere lejemål. (minimum et års forlængelse hvis det er).

At Tengstedt, Gersbach og Jevtovic ikke har slået til endnu, det tillægger jeg mindst ligeså meget skader som så meget andet. Når jeg synes Riel og Mmaee (og historisk dusinvis andre spillere) har været dødvægt, så var det fordi jeg bare definitivt ikke synes de havde noget at gøre i klubben længere, og vi bare skulle af med dem til enhver pris, så noget nyt kunne komme ind. Sådan har jeg det faktisk ikke med nogen i dag. Jeg er træt af at MJ skulle afløse Helenius, og så har været ubrugelig siden ankomst. Men jeg kender reelt ikke hans niveau. Men det han har vist i træningskampene+ i FCK-kampen har ført mig til konklusionen: På ingen måde kan det forsvares at give 5 millioner for ham. Med mindre han går amok til træning, hvilket man jo må gå ud fra han ikke gør.
 

Di Stefano

Active member
Oprettet
13 Februar 2019
Beskeder
756
Point
43
Dødvægt er Arzani og Jørgensen som aldrig kom i spil, Anbo som man aldrig bruger, selv om Blume og Hvidt to kampe i træk spiller sig helt ud af truppen, samt Ammitbøll der intet giver ved indskiftning.
 

Dine ulæste indlæg

Top Bottom